DOUTZENBLUT von DUITSE HERDERS DOUTZENBLUT von DUITSEHERDER KENNEL

Duitse herder kennel Von Doutzenblut.

Als Duitse Herder Fokker staat gezondheid voor ons voorop. Alhoewel we alleen af en toe een gelegenheids nestje fokken, doen we dit wel volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden die er gelden voor het fokken van Duitse herders; de Duitse Herder keurfok. Naast een stamboom wordt er dan ook een  certificaat van fokniveau en koopovereenkomst meegeleverd. Dit certificaat is het bewijs dat de ouderdieren beiden zijn aangekeurd, met goed gevolg geröntgend, in bezit van een uithoudingsvermogendiploma, een africhtingkenteken en hebben een exterieur kwalificatie. Zie ook www.vdh.nl voor meer informatie hierover.

Verder streven wij er naar honden te fokken die sociaal zijn naar mens, kind en dier, een goed karakter hebben en die ook nog willen werken voor de baas.

Wij houden onze eigen honden niet in kennels buiten, maar in huis als echt onderdeel van het gezin. En als we een nestje pups hebben groeien ze ook op in huis.

Kijk op de puppy pagina voor de nest planning. Als we geen nestje hebben weten we wel meestal een collega Duitse Herder Fokker die wel een nest (in de planning) heeft. Neem gerust contact met ons op.